Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Katriina

#1
Riippuliito / Lajirahat 2014
07.10.2013 12:41:11
Ilmailuliitto jakaa ensi vuoden lajirahat sen mukaan, kenellä on niihin tarvetta. Jos jollakulla kerholla on suunnitelmissa mitä tahansa riippuliitoon liittyviä juttuja ensi vuodelle, johon tarviisi rahaa, niin kertokaapa mulle (jenni_julia@hotmail.com) niinkin pikaisesti kuin keskiviikkoon 9.10 mennessä.

Epäselvyyksien välttämiseksi tiedoksi, että muiden lajien osalta on sama homma, kunkin liidinlajin komitealla on nakki hoitaa oman lajinsa osalta asia kuntoon. LIT kokoaa tiedot kaikkien lajien osalta tämän viikon aikana.
#2
Riippuliidon harjoituskilpailut Kauhajoella 8-9.6-13

Ilmoittautuminen maksamalla etumaksu 20 euroa Etelä-pohjanmaan liitäjien tilille FI48 5071 0020 0167 81. Viestikenttään oma nimi ja Ranking2013. Ilmoittautuminen 25.5-13 mennessä.
Loppumaksu 50 euroa maksetaan kisapaikalla. Maksu sisältää yhden hinauksen molempina päivinä ja hakupalvelun.
Lisähinaukset 5 euroa kpl.

Majoitusmahdollisuuksista ja muusta lisätieto allekirjoittaneelta.

Tervetuloa lentämään lakeuksille uudet ja vanhemmat lentäjät.
--
Pystyhirsinikkari

Monityö Timo Mäenpää
050 5906008
pystyhirsi@wippies.fi
#3
Pulinajakso / LIT haluaa sinut
21.02.2013 16:07:30
Liidintoimikunta (LIT) tarvitsee uusia innokkaita tekijöitä. LITissä työskentely on vapaaehtoistyötä, jota tehdään Suomen Ilmailuliiton (SIL) alaisena liidinlajien asioiden edistämiseksi valtakunnan tasolla.

Erityisesti tekijöitä tarvitaan seuraaviin hommiin:

- Sihteeri liidintoimikunnalle. Tehtävänä olisi koota asiat kokouksen esityslistalle sitä mukaa, kun asioita tulee, ja ylläpitää listaa. Kokouksissa olisi tiedossa kirjurin rooli, ja kokouksen jälkeen pöytäkirjan viimeistely, osallistujille tarkistettavaksi laitto ja kommenttien perusteella viilaaminen lopulliseen muotoonsa. Myös SILin sivujen päivitys olisi hommana, sinne voi lisätä pöytäkirjat, tapahtumat jne.

- Jokaiseen LITin komiteaan mahtuu lisää jäseniä. Komiteat ovat: varjoliito- riippuliito-, trike-, mova- ja kilpailukomitea. Komiteassa on jäseniä 3-7 henkilöä. Komitea tekee komitean alaiseen toimintaan liittyvät päätökset LIT:n mandaatin alla ja sopii komitean rahankäytöstä itsenäisesti.

- SILin ilmatilatyöryhmässä on purjelentäjiä, mutta ei liitäjiä. Mikäli joku liitäjä on kiinnostunut paikasta ilmatilatyöryhmässä, niin ilmoittautumisia otetaan vastaan.

- Tapahtumajärjestäjä: tänä(kin) vuonna olisi toiveissa esim. kerhojen vastuuhenkilöiden tapaaminen ja/tai opetapaaminen. Kuka haluaisi alkaa järjestämään?

- SILin sivuilla (www.ilmailuliitto.fi) olevien lajiesittelyjen päivittäjä - jokaiselle lajille olisi hyvä olla oma päivittäjänsä, kunkin lajin harrastaja.


Jos mielessäsi on jokin muu liidintoimintaan liittyvä asia, jota haluat lähteä edistämään, niin kuulemme mielellämme ajatuksiasi.

Ilmoittautua voi LITin pj:lle Karoliina Turpolle karoliina.turppo@gmail.com tai LITin vara-pj:lle Katriina Kajalalle jenni_julia@hotmail.com

Tervetuloa mukaan LITin toimintaan!
#4
Jakelu : Suomen riippuliitoyhteisö

XContest Finland matkalentoliigan kausi 2012 on käynnissä. Kilpailun sivut löydät osoitteesta www.xcontest.org/finland/

Kaudella 2012 mukana ensimmäistä kertaa myös riippuliidon Open luokat!!

Jos sinulla on jo käyttäjätunnukset XContest palveluun, niin sinun tarvitsee vain kirjautua sisään omilla tunnuksillasi XContest Finland:in pääsivun kautta ja ilmoittautua mukaan kauden 2012 kilpailuun. Uudet käyttäjät voivat rekisteröityä palveluun ja ilmoittautua kilpailuun osoitteessa www.xcontest.org/finland/rekisteroityminen/
Tarkemmat ohjeet palveluun rekisteröitymisestä ja kilpailuun ilmoittautumisesta löytyvät XContest Finland sivuilta.

Kun ilmoittaudut XContest Finland:in kautta, niin samalla ilmoittaudut kansainväliseen liigaan. Ilmoitaessasi lentoja Suomen liigaan, ne kirjautuvat automaattisesti molempiin liigoihin.

Suomen virallisena riippuliidon matkalentoliigana pysyy edelleen Vesan matkalentoliiga (pistelasku poikkeaa XContestista). Muutoksena tulee se, että trackin ilmoittaminen onnistuu myös XContestin kautta. Edelleen siis matkalentoliigailmoitus (tehtävätyyppi, suunniteltu/ei-suunniteltu, jne) Veskulle, mutta trackin Vesku voi ladata XContestista.
#6
Ketäs teidän kerhosta on tulossa hengaamaan Rautavaaralle? Mun kyytiin mahtuu myös jokunen siipineen, jos saa itse järjestettyä kyydin meille Orimattilaan. Auton voi jättää pihaan seisomaan.
#8
Jees, SM-kisat on siis Rautavaaralla, sori virheeni otsikossa!

No mutta harhautetaan porukkaa vähän, niin ei ole kisoissa ruuhkaa niin kuin yleensä ;o)
#13

Jotta opekurssien minimioppilasmäärät saataisiin täyttymään, tarvittaisiin vielä neljä innokasta kurssilaista varjoliitoon ja yksi riippuliitoon. Ilmoittautukaahan pian Matille Urheiluilmailuopistoon, yhteystiedot löytyvät: http://ilmailuliitto.fi/fi/lajit/riippuliito_ja_varjoliito/ajankohtaista/?a=show&id=584

Kurssit toteutuvat, vaikka oppilaita ei tulisikaan tarpeeksi, mutta hienoa olisi, jos osallistujia löytyisi enemmän ja saataisiin uusia opettajia viemään lajeja eteen päin!