Flymaster päivityksiä

Started by Jarmo, 13.03.2016 20:47:40

Previous topic - Next topic

Jarmo

Flymasterilta on tullut uusi versio Designer-ohjelmasta, jolla hallitaan variometrin asetuksia. Nykyään myös OS X ja Linux näyttäisivät olevan tuettuja!

Uusi versio toimii erittäin näppärästi. Kun kytkin laitteen kiinni, se huomautti heti, että ohjelmistoversio on vanhentunut, ja uuden version asennus onnistui yhdellä klikkauksella. Laitteen asetuksia pystyy myös säätämään suoraan tietokoneelta.

SD-sarjaan on tullut myös pitkään odotettu energiakompensaatio-ominaisuus, eli varkkari ottaa nopeuden muutokset huomioon eikä piipitä turhaan jos hidastaa vauhtia liu'un jälkeen. Asetuksissa on itseasiassa useampikin vaihtoehto tähän:
Normal, Compensated, Netto, Netto+Compensated. Niiden eroista voi lueskella tarkemmin täältä: http://www.paraglidingforum.com/viewtopic.php?t=65066&start=300 Ohjelmistopäivityksen jälkeen varkkari hyödyntää myös kiihtyvyysmittarin dataa, mikä tekee siitä hieman herkemmän, mutta valmistajan mukaan sillä ei ole kuitenkaan käytännössä suurta merkitystä.

Myös liveseurantaa on parannettu, ja myös muut kun Live-mallit pystyvät tallentamaan dataa Flymasterin pilvipalveluun  ;D
AVOID FLYING BELOW 2000

Quick Reply

Name:
Verification:
Please leave this box empty:
Mikä on se millä autoa ohjataan. Viisi kirjainta, alkaa R:llä ja päättyy I:hin?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview