Norjaan?

Started by Jarmo, 05.03.2015 15:59:37

Previous topic - Next topic

Jarmo

Mulla on ollu tarkoitus käydä hakemassa uusi siipi Norjasta, ja siinä ohessa viettää pari päivää Vågåssa opettelemassa sillä lentämistä. Tsekkailin tarkemmin yhteyksiä, ja huomasin että sinne on tukholmasta 9h ajomatka, joten parin lentopäivän takia ei viitsisi lähteä.

Joten kiinnostaisko muita lähteä kesällä vaikka viikoksi Norjan Vågåån lentämään. Siellä on helppoja rinnestarttipaikkoja ja isoja laskualueita, ja pääsee vielä lentämään vuoristo-olosuhteissa. Maisemista voi ottaa mallia vaikka tästä videosta.

Täältä löytyy tarkempia tietoja Vågån lentokeskuksesta. Majoitus järjestyy bed&breakfastina ja sinne voi myös leiriytyä.

Niin joo, kuten täällä toisessa ketjussa mainitsin, sieltä voisi saada tuliaisiksi kotiin myös Exxtacy-kiinteäsiipinen reilulla tonnilla. En tiedä sen kunnosta sen enempää, mutta voin selvittää tarvittaessa.
AVOID FLYING BELOW 2000

Jarmo

Tilannepäivitys:
Kuulemma majoitus mökissä, jossa on keittiö ja suihku maksaa neljälle hengelle noin 600NOK/yö. Majoitus maksaisi siis noin 20e/yö per naama, jos mökit tulevat täyteen.

Ajankohta on noin viikko välillä 13.-31.7 sen mukaan miten ihmisille sopii.
AVOID FLYING BELOW 2000

Quick Reply

Name:
Verification:
Please leave this box empty:
Mikä on se millä autoa ohjataan. Viisi kirjainta, alkaa R:llä ja päättyy I:hin?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview