Lentoleiri/harjoituskisat riippareille Sulkaharjulla 9-11.08

Started by Mika M, 22.07.2013 13:58:47

Previous topic - Next topic

Mika M

9-11 elokuuta pidetään Vetelin Sulkaharjulla `Hyväntuulen` lentoleiri /harjoituskisat riippareille. Kentältä löytyy grillikatos, sauna ja uimalampi, jotka ovat liitäjien käytettävissä. Yöpyä voi kenttäalueella teltalla, autolla, jne. (Ilmainen). Verkkosähköä ei ole, mutta agregaatti löytyy. Lähialueella edullisia majoituspaikkoja, esim. Huhtaniemen mökkikylä n. 5km kentältä.

Ei ennakkomaksuja, mutta ilmoittautuminen suotavaa. Kenttä/järjestelymaksu 25€. Autohinaus taittopyörän kautta, hinausmaksu 2,5€ ja kympillä 4! ;) Jos vakkarihinaajaa ei löydy, niin sitten kukin vuorollaan.. :)

Viereisellä Kemoran radalla (3km) on samaan aikaan autokisat, joten kelien temppuillessa voisi lentämiset vaihtaa autourheiluun.

Lisätietoja /ilmoittautumiset Mikalle 0400-753617. Kiitos!


Mika M

Vielä tarkennusta edelliseen. Eli varsinaiset lentopäivät ovat LA ja SU, mutta jos porukka pääsee jo pe-illasta, niin silloin voidaan lentää hupilentoja. Hinausbaana on 850-1000m tuulen suunnasta riippuen. Kenttä vaikuttaa varsin mukavalta kaikkine lisukkeineen ja toivotaankin,että porukka tulee"korkkaamaan" uuden lentopaikan. Ilmoittautua kannattaa, vaikkei olisikaan ihan varma pääsystä, se ei maksa mitään!  ;D Toivotaan kelien suosivan ja pidetään hauska vkl!     Mika M. 0400-753617

Mika M

Moi kaikille!

Huonojen keliennusteiden vuoksi riippareiden lentoleiri/harjoituskisat Sulkaharjulla on peruttu/siirretty tuonnemmaksi. Kaikille ilmoittautuneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja muut saakoon tiedon tätä kautta. Katellaan, josko kelit vielä paranisi ja mahdollistaisi lentovklopun pitämisen myöhemmin, ilmoitellaan siitä sitten uudemman kerran   :)

Mika M

Quick Reply

Name:
Verification:
Please leave this box empty:
Mikä on se millä autoa ohjataan. Viisi kirjainta, alkaa R:llä ja päättyy I:hin?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview