LIT haluaa sinut

Started by Katriina, 21.02.2013 16:07:30

Previous topic - Next topic

Katriina

Liidintoimikunta (LIT) tarvitsee uusia innokkaita tekijöitä. LITissä työskentely on vapaaehtoistyötä, jota tehdään Suomen Ilmailuliiton (SIL) alaisena liidinlajien asioiden edistämiseksi valtakunnan tasolla.

Erityisesti tekijöitä tarvitaan seuraaviin hommiin:

- Sihteeri liidintoimikunnalle. Tehtävänä olisi koota asiat kokouksen esityslistalle sitä mukaa, kun asioita tulee, ja ylläpitää listaa. Kokouksissa olisi tiedossa kirjurin rooli, ja kokouksen jälkeen pöytäkirjan viimeistely, osallistujille tarkistettavaksi laitto ja kommenttien perusteella viilaaminen lopulliseen muotoonsa. Myös SILin sivujen päivitys olisi hommana, sinne voi lisätä pöytäkirjat, tapahtumat jne.

- Jokaiseen LITin komiteaan mahtuu lisää jäseniä. Komiteat ovat: varjoliito- riippuliito-, trike-, mova- ja kilpailukomitea. Komiteassa on jäseniä 3-7 henkilöä. Komitea tekee komitean alaiseen toimintaan liittyvät päätökset LIT:n mandaatin alla ja sopii komitean rahankäytöstä itsenäisesti.

- SILin ilmatilatyöryhmässä on purjelentäjiä, mutta ei liitäjiä. Mikäli joku liitäjä on kiinnostunut paikasta ilmatilatyöryhmässä, niin ilmoittautumisia otetaan vastaan.

- Tapahtumajärjestäjä: tänä(kin) vuonna olisi toiveissa esim. kerhojen vastuuhenkilöiden tapaaminen ja/tai opetapaaminen. Kuka haluaisi alkaa järjestämään?

- SILin sivuilla (www.ilmailuliitto.fi) olevien lajiesittelyjen päivittäjä - jokaiselle lajille olisi hyvä olla oma päivittäjänsä, kunkin lajin harrastaja.


Jos mielessäsi on jokin muu liidintoimintaan liittyvä asia, jota haluat lähteä edistämään, niin kuulemme mielellämme ajatuksiasi.

Ilmoittautua voi LITin pj:lle Karoliina Turpolle karoliina.turppo@gmail.com tai LITin vara-pj:lle Katriina Kajalalle jenni_julia@hotmail.com

Tervetuloa mukaan LITin toimintaan!

Quick Reply

Name:
Verification:
Please leave this box empty:
Mikä on se millä autoa ohjataan. Viisi kirjainta, alkaa R:llä ja päättyy I:hin?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview