Trikekoulutusohjelmat

Started by Pekka, 11.11.2011 21:36:01

Previous topic - Next topic

Pekka

Pitäisi saada joku ohjelma liiton nimissä voimaan. OPS M2-9 vaatii, että pitää olla koulutusohjelma, jo nyt.

80 luvulla oli kaksi eri versiota opettajan koulutuskansiosta, jossa varmaan sijaitsee koulutusohjelma.

Olisi kiva saada edes skannattuna aiemmin käytetty ohjelma, ettei tarvitse keksiä koko pyörää uudestaan, mikä äkkiä tarkoittaa, että venaa vuosi. Kaikki muukin ohjeistus olisi kiva, opppimateriaali on jo. Oppilastentti olisi kiva myös.

Jyväskylän syystapaamisessa esimerkisi olisi kiva nähdä sellainen tai mulle voi skannatun lähettää: pekka ät etelanliitajat.fi

Siis puuha loppuu, jos ei ohjelmaa ole. Se mitä on käytetty, on vähän turhan raskas B-ultrapohjainen.

Pekka Vartia

Pekka

Ihan muistutukseksi, kun ketään ei tunnu asia kiinnostavan:

Kun ilmailuliitto alkaa uusitun koulutusohjeen myötä myöntämään kelpoisuustodistuksia, niin painopisteohjattujen lentokeiden kelpoisuustodistuksia ei voida myöntää. Vaikka niin haluttaisiin tehdä.

Syy on siinä, ettei ole olemassa tai saatavilla SIL:n koulutusohjelmaa, jonka mukaisen kelposisuuustodistuksen voisi liitto myöntää.

Jos jotakuta lennonopettajaa asia yhtään kiinnostaa, ja ehkä omaa aiemman kotimaisen tai (vielä mieluummin) ulkomaalaisen trikekolutukseen laaditun koultusohjelman, niin vähintä mitä voi tehdä, on lähettää se minulle. Tyhjästä nyhjäisy kestää äkkiä noin vuoden.

Mieluiten kaipaisin panostusta sen viiilaamiseen siten, että se täyttää nykyvaatimukset.

Mikko

Tästä voitaisiin apinoida sisältö soveltuvilta osin ja sen jälkeen lätkäistä päälle säännöksiä vastaavat tunti- ym vaatimukset.

Listatyyppinen koulutusohje(lma) on imo parempi kuin liikaa jaaritteleva. Kouluttaminenhan on opettajan eikä ohjeen tehtävä.

Quick Reply

Name:
Verification:
Please leave this box empty:
Mikä on se millä autoa ohjataan. Viisi kirjainta, alkaa R:llä ja päättyy I:hin?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview