Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Jarmo

#121
Tässä aika nättiä matskua Lanzarotelta. En ihmettele että porukat tykkää lentää siellä. Näyttää tosi helpolta ja rinnettä riittää!

http://www.youtube.com/watch?v=-EEaQm5NnY8
#122
Oz Reportissa on aika opettavainen kirjoitus Adam Parerin varavarjokeikasta Australiassa. Sillä meni liidin pari kertaa ympäri ja lopulta otti niin pahat kierteet että G-voimat irroittivat valjaat liitimestä. Suosittelen lämpimästi tuon lukemista. Suomessa ei pitäisi olla sellaisia kelejä jotka heittävät liitimen ympäri, mutta silti se ehkä antaa perspektiiviä kun miettii että onko keli liian kova lentämiseen. Huomionarvoista on myös että valjaat kestivät varavarjon heittämisestä tulleen shokin jopa vapaapudotuksesta vaikka siitä tulikin pilotille melkoisesti vammoja.
#123
Ajattelin hankkia jonkun vanhan yksikankaisen riipparin lähinnä maakäsittely- ja demoamistarkoitukseen.
Olen tulossa syystapaamiseen Järvenpäähän ja siipi voisi vaihtaa omistajaa vaikkapa siellä tai sitten Ultra-Teamin syyskokouksessa.
Jos jollain siis lojuu nurkissa ylimääräinen siipi niin yhteys allekirjoittaneeseen: jarmo.lahtiranta@riippuliito.net
#124
Haussa olis suht. hyväkuntoiset ja liukkaat valjaat. Ensisijaisesti oon etsimässä Aeros Viper S tai Woody Valley Tenax -mallisia, mutta muitakin voi tarjota.
Pituutta on 181 cm ja painoa noin 75 kg.

Myös parempi mittari on hakusessa. Tarkalla mallilla ei ole niin väliä, mutta pitäisi olla ainakin mahdollisuus speed-to-fly / McCready-näyttöön.

Yhteyttä voi ottaa vaikka meilitse: jarmo.lahtiranta[at]riippuliito.net
#125
DHV:n sivuille näyttäisi taas tulleen paljon hienoa uutta videomateriaalia vuodelta 2008. Niissä puhutaan saksaa, mutta vaikka kieltä ei ymmärtäisi niin kuvat kyllä puhuvat puolestaan. Osa videoista on myös saatavilla HD-laatuisina! Kannattaa käydä katsomassa. On meinaan lentäminen ja maisemat vähän eri luokkaa siellä...

Vuoden 2008 videot löytyvät täältä ja lista aikaisemmista vuosista täältä.

Drachenfliegen=riippuliidin
Gleitschirm=varjoliidin
#126
Osto & myynti / Lue tämä
14.02.2006 18:01:50
Näissä ympyröissä tavaroiden vaihtuminen on niin verkkaista, että oletuksena kaikki tavarat joita ei ole erikseen merkitty myydyiksi oletetaan olevan edelleen myytävänä. Jos saat tuotteesi myytyä, niin muista ilmoittaa siitä palstalle. Kiitos.

Jos muutat hintaa, tai muuten päivität tarjousta, niin kannattaa kirjoittaa siitä uusi viesti vanhan muokkaamisen sijaan. Muokkaukset eivät näy pääsivulla, joten muut eivät välttämättä huomaa, että tietoja on muutettu.