Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Jyrki A-K

#1
Trike / Triken siipien sertit?
12.06.2012 17:58:29
Moi,

Kysymällä pääsee helpommalla ;) Kertokaas viisaampina, tarvitseeko tuommoisen 2 paikkaisen triken siivet joitain sertejä? Vai saako luetteloon triken ilman sertifioitua siipeä. Kuvittelisin että samat säännöt näiden siivissä kuin riippuliitimissä...
#2
Flarm "törmäysvaroitin" on saatavissa nyt lisävarusteena uusiin Competino+ ja Compeo+ variometreihin 80 euroa. Vanhoihin jälkiasennus kustantaa 120 euroa + postikulut Braunigerille ja takaisin.

Flarm tunnistaa lähellä lentävän ilma-aluksen tai liitimen joka on varustettu Flarm varoittimella. Flarm lisää variometrin virrankulutusta noin 30%. Transponderia tämä ei korvaa, mutta lisää turvallisuutta huomattavasti. Flarm on ollut pitkään käytössä mm. helikoptereissa ja purjekoneissa. Tyypillinen toimintaetäisyys on noin 3-5 km. Nopeasti liikkuva purjekone saa varoituksen ajoissa katveessa "kelluvasta" varjo- tai riippuliitimestä. Vastaavasti takaa nopeasti tuleva liidin ei enään pääse yllättämään liidinpilottia.

Jyrki A-K

www.ideatuli.fi

Tykkääthän meistä. Saat ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista.
http://www.facebook.com/pages/Ideatakomo-Oy/181367888563796