Riippu- ja varjoliito

Yleinen keskustelu => Riippuliito => Topic started by: Jarmo on 26.03.2018 23:10:29

Title: Foorumipäivitys
Post by: Jarmo on 26.03.2018 23:10:29
Foorumi alkaa olla ihan auttamattoman vanha, joten se on pakko päivittää uudempaan versioon tai sitten ottaa sen tilalle jotain muuta. Onko toiveita tai näkemyksiä että mitä tehdään? Tavallaan olis kiva olla joku vähän mobiiliystävällisempi ja nykyaikaisempi asia tän tilalla, mutta en nyt suoralta kädeltä keksi mikä se olis. Muuten whatsapp-ryhmä tms. vois toimia etenkin nykyisellä volyymilla, mutta olis hyvä olla myös ns. julkinen puoli.
Title: Vs: Foorumipäivitys
Post by: Jere on 27.03.2018 10:50:33
Aika kankeahan tämä on varsinkin puhelimella ja en ainakaan itse ole onnistunut kirjautumaan puhelimella sisälle eli vieraana on täytynyt kirjoittaa mutta nyt en ole päässyt puhelimella kirjoittamaan edes vieraana.
Minusta Whatsapp-ryhmä olisi ehdottomasti paras lentoilmoituksien suhteen ja sisäiseen viestintään. Viesti tavoittaisi heti kaikki ja sillä olisi helppo jakaa materiaalia.
Varmaan pitäisi jäädä kuitenkin jokin julkinen puoli yleiselle keskustelulle, osto/myynti-osiolle, vaaratilanne ilmoituksille ym. kokemusten vaihtamisille ja neuvojen kysymiselle. Kerhon tulisi minusta löytyä netistä kohtuu vaivalla uusia pilotteja varten
Title: Vs: Foorumipäivitys
Post by: Pekka on 27.03.2018 19:51:38
Nyt huomasin tuon 2007 copyrightin.
Uudempi versio varmaan tarkoittaa, että näitä ei saada siirrettyä tuoreempaan.
Samanlainen tai vastaava tarvitaan kuten ESV:lläkin on.

Mulla toimii kaikki hyvin kännykässä.

Whatsapp on suljettu porukka ja se ei riitä.
Usein tulee muitakin lentopaikalle kunhan tietävät milloin ja minne.
Lentoilmoitusten on hyvä näkyä, kun ei meillä ole mitään tarvetta salaa lentää.