Riippuliidon Vappu ranking 2017. HUOM. 6-7.5

Started by Mika M, 25.04.2017 22:24:39

Previous topic - Next topic

Mika M

Tervehdys liitäjille.

Lamminmaan harjoituskisoista vähän infoa, pieniä muutoksia viimevuosiin. Vappuranking pidetään nyt poikkeuksellisesti viikkoa myöhemmin, 6-7 toukokuuta, että hinausbaana ehtisi kuivaa kunnolla, eikä haittaisi hinauksia. Ennakkomaksua ei ole, vaan kisamaksu kaikille sama (70€) ja suoritetaan paikan päällä ennen kisoja. Maksu sisältää myös 1kpl hinauksen/päivä.Hinaukset muuten 5€/kpl. Hakukilsakulut jaetaan kaikkien kisaajien kesken. Majoitus vanhaan malliin.

Vaikka ennakkomaksuja ei ole, toivon, että mahdollisimman moni kuitenkin ilmoittaa tulostaan etukäteen mikäli mahdollista, joko kännykkään tai sähköpostiin.

Tervetuloa! :)

Kyselyt / lisätiedot Mikalta.

mikam69@suomi24.fi

0400-753617.

Mika M

Moro!

Harjoituskisat on päätetty pitää, vaikka tuuliennusteet eivät olekaan ihan parhaat. Kaikki lentävät omalla vastuullaan, kuten ennenkin. Hinausbaana on kuivunut yllättävän hyvin ja tarpeen vaatiessa saamme käyttää myös kiitotietä/reunaa. Majoitus on tänävuonna lennonjohto/terminaalissa. Mikäli olet tulossa jo tänä iltana, kysy avaimenpaikkaa Mikalta. 0400-753617.Terminaalista loytyy muutama levitettävä sohva + tavallista sohvaa, jossa voi nukkua, ota omat petivaatteet mukaan! On myös kahvipannu, mikro, jääkaappi. Briefinki huomenna n.10.30. Lisätietoja Mikalta.


Quick Reply

Name:
Verification:
Please leave this box empty:
Mikä on se millä autoa ohjataan. Viisi kirjainta, alkaa R:llä ja päättyy I:hin?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview