Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Jarmo

#1
Pulinajakso / Sivustopäivitys
26.06.2023 13:47:07
Riippuliito.net siirtyi toiselle palvelimelle ja samalla foorumi piti päivittää tuoreempaan versioon. Kaiken pitäisi toimia, mutta jos ei toimi, niin pistäkää viestiä esim. tähän alle...
#4
Lentoilmoitukset / Re: Nummela la 27.4
30.04.2019 00:13:54
Jännä kuulla että pitkä baana ei toiminut. Kattelin etukäteen ennusteesta että tuuli näyttäis osuvan suoraan siihen, ja kun kattoo FMI:n historiadataa nummelasta ja EVHK:lta, niin niiden mukaan perustuuli on myös ollut suurinpiirtein baanan suuntainen - joskin nummelassa alkupäivästä enemmän idästä.

Tästä vois ehkä vetää ainakin alustavan johtopäätöksen että pitkän baanan lounaspäästä ei pääse käytännössä lähtemään missään olosuhteissa.
#5
Pulinajakso / Vs: Foorumipäivitys
22.05.2018 19:42:17
Kiitti vinkistä! Potkaisin sen järjestykseen :)
#6
Pulinajakso / Foorumipäivitys
19.05.2018 14:49:09
Foorumi on nyt päivitetty ajantasaiseen versioon. Jotain lisätunkkauksia saattaa vielä tulla etenkin jos jostain rupeaa nousemaan enemmänkin savua. Odotan jännityksellä pysyvätkö spämmerit yhtä hyvin loitolla kun vanhan version kanssa. Jos tulee ongelmia/häiriöitä niin laittakaa vaikka viestiä tähän alle.
#7
Yleinen keskustelu / Vs: Saunailta 18.4
18.04.2018 08:40:21
Tulossa myös
#8
Riippuliito / Veteen laskeutuminen
16.04.2018 21:30:56
Varjoliito.netissä tuli vastaan uutinen onnettomuudesta ulkomailla. Siinä oltiin laskeuduttu rantaveteen ja yritetty pelastaa kalusto laskun jälkeen. Lopputulos - useita hukkuneita. Ehkä hyvä muistuttaa vielä näin kauden alussa että mikä tahansa muu vaihtoehto on parempi kuin vesilasku, ja matalassakin vedessä voi käydä huonosti.

Vesi on noin 800 kertaa tiheämpää kuin ilma, ja kaikki tietävät kuinka paljon tuulenpuuska voi heitellä liidintä. Voi vaan kuvitella minkälaisia voimia pienikin aallokko aiheuttaa liitimessä. Esimerkiksi puulasku on siis huomattavasti parempi vaihtoehto.
#9
Pitäkää hauskaa! Mä palasin just reissusta ja oon valitettavasti myyny viikonlopun jo musahommille - vieläpä semmosille jotka ei kiinnosta yhtään. Aina häviää :D
#10
Hieno päivä oli. Tässä videosaalista

Mun kaksariin päättyny startti:
https://www.youtube.com/watch?v=XVIUAWWxOis

Mun lento:
https://www.youtube.com/watch?v=c9DjWnGBW28

Kimin startti:
https://www.youtube.com/watch?v=UoQRjHVSbRk
#11
Tosiaan - eipä toi sunnuntai olekaan niin paha. Katoin vaan nopeesti että merellä on yli 10 m/s mutta se keventyy aika reippaasti mantereella.
#12
Mitäs tehdään lauantain kanssa? Mä rupeen oleen taas kunnossa. Näyttäis aurinkoiselta ja luvassa kevyttä koillistuulta. Sunnuntai näyttää taas turhan rajulta tuulen suhteen ja maanantaista ei tartte edes puhua :D
#13
Joo nyt näyttää ennusteet hyvältä pe & la. Oon vaan saanu askarreltua jostain ittelleni flunssan  ??? Katotaan miten tilanne etenee, mutta varmaan huomenna en oo ainakaan vielä lentokunnossa.
#14
Riippuliito / Foorumipäivitys
26.03.2018 23:10:29
Foorumi alkaa olla ihan auttamattoman vanha, joten se on pakko päivittää uudempaan versioon tai sitten ottaa sen tilalle jotain muuta. Onko toiveita tai näkemyksiä että mitä tehdään? Tavallaan olis kiva olla joku vähän mobiiliystävällisempi ja nykyaikaisempi asia tän tilalla, mutta en nyt suoralta kädeltä keksi mikä se olis. Muuten whatsapp-ryhmä tms. vois toimia etenkin nykyisellä volyymilla, mutta olis hyvä olla myös ns. julkinen puoli.
#15
Lentoilmoitukset / Vs: Su 25 Nummela
24.03.2018 21:07:47
Mä oon buukannu valitettavasti jo soittojuttuja huomiselle. Pääsiäisenä vois olla aikaa jos olosuhteet on kohdillaan.