Post reply

Attachments: (Clear attachments)
Restrictions: 4 per post (4 remaining), maximum total size 1,000 KB, maximum individual size 350 KB
Uncheck the attachments you no longer want attached
Click or drag files here to attach them.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:
Mikä on se millä autoa ohjataan. Viisi kirjainta, alkaa R:llä ja päättyy I:hin?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Mika M
 - 05.05.2017 17:24:03
Moro!

Harjoituskisat on päätetty pitää, vaikka tuuliennusteet eivät olekaan ihan parhaat. Kaikki lentävät omalla vastuullaan, kuten ennenkin. Hinausbaana on kuivunut yllättävän hyvin ja tarpeen vaatiessa saamme käyttää myös kiitotietä/reunaa. Majoitus on tänävuonna lennonjohto/terminaalissa. Mikäli olet tulossa jo tänä iltana, kysy avaimenpaikkaa Mikalta. 0400-753617.Terminaalista loytyy muutama levitettävä sohva + tavallista sohvaa, jossa voi nukkua, ota omat petivaatteet mukaan! On myös kahvipannu, mikro, jääkaappi. Briefinki huomenna n.10.30. Lisätietoja Mikalta.

Posted by Mika M
 - 25.04.2017 22:24:39
Tervehdys liitäjille.

Lamminmaan harjoituskisoista vähän infoa, pieniä muutoksia viimevuosiin. Vappuranking pidetään nyt poikkeuksellisesti viikkoa myöhemmin, 6-7 toukokuuta, että hinausbaana ehtisi kuivaa kunnolla, eikä haittaisi hinauksia. Ennakkomaksua ei ole, vaan kisamaksu kaikille sama (70€) ja suoritetaan paikan päällä ennen kisoja. Maksu sisältää myös 1kpl hinauksen/päivä.Hinaukset muuten 5€/kpl. Hakukilsakulut jaetaan kaikkien kisaajien kesken. Majoitus vanhaan malliin.

Vaikka ennakkomaksuja ei ole, toivon, että mahdollisimman moni kuitenkin ilmoittaa tulostaan etukäteen mikäli mahdollista, joko kännykkään tai sähköpostiin.

Tervetuloa! :)

Kyselyt / lisätiedot Mikalta.

mikam69@suomi24.fi

0400-753617.