Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Jarmo

#76
Mulla myös la & su käytettävissä.
#77
Lentoilmoitukset / Vs: Torstaille toivoa
02.05.2016 22:52:28
No can do :/ Oon reissussa sunnuntaihin asti. Sen jälkeen rupee kalenteri pikkuhiljaa tyhjenemään.
#78
Trike / Vs: Pikkutrike projekti
28.04.2016 12:08:20
Onnittelut! Mahtava projekti, ja oot saanu tosi nopeesti tosi paljon aikaiseksi.
#79
Käy kyllä.
#80
Kiits vinkistä! Nyt ei ole enää private :)
#81
https://www.youtube.com/watch?v=2U8AhFG57DY tässä video mun toisesta lennosta maanantaina. Harmittavan vähän näkyy muita siipiä, vaikka meitä oli rinteessä neljä Otan kyllä tän kesän tavoitteeksi päästä cross controllingista eroon. Aurinkovuoressa huomas hyvin, että mulla on tapana kääntää vartalo menosuuntaan maahan nähden. Kun muisti korjata itsensä suoraan liitimeen nähden, niin sen huomasi myös vajoaman paranemisena. Lasku jäi vähän vajaaksi, kun yliarvioin liukuluvun täysillä laipoilla enkä halunnut lähteä säätämään niitä enää enempää matalissa.
#82
Tulossa myös.
#83
Riippuliito / Uusia liidinmalleja
27.03.2016 12:11:34
Jossain vaiheessa tuntui että riippuliitimien kehitys on pysähtynyt. Onneksi niin ei ole kuitenkaan käynyt. Tässä on yhteenvetoa eri valmistajien uusista malleista

Northwingin videolla on mastoton yksikankainen ja liidin jossa on säteittäiset latat ja etureunassa parafoil, eli sen kasaaminen pitäisi olla todella nopeaa.

Combat C:stä olikin puhetta aikaisemmin. Se vaikuttaa olevan tällä hetkellä kaikista suorituskykyisin flex wing riippuliidin. Se poikkeaa perinteisistä liitimistä sillä, että siinä on erillinen vakaaja perässä.

Oz Reportissa on kehuttu paljon Moyes Geckoa. Se on ilmeisesti todella mukava ja helppo keskitason liidin.

Avian Puman innovaatio on vahvasti eteenpäin taivutettu masto, minkä pitäisi laajentaa taljan toiminta-aluetta. Siinä ei myöskään ole kärkitippejä, mikä nopeuttaa ja helpottaa kasaamista.
#84
Nyt näyttää siltä että su & ma vois olla rinnelentopäiviä Aurinkovuoressa.
#85
http://nallemake.kuvat.fi/kuvat/Lentolaitteita/Liitimet+Lopella/ Täällä on muuten lisää kuvia eiliseltä.

Oon keräilly aikasempia kenttäkuvia tänne: https://picasaweb.google.com/117849996742081825579/HangGliding
...mutta picasaweb lopettaa, ni siirryin tohon google photosiin. Joku keskitetty paikkakin vois olla ihan jees.
#86
Lentoilmoitukset / Pääsiäisen lennot
21.03.2016 09:59:42
http://blogi.foreca.fi/2016/03/paasiaisviikon-saa/

"Pitkäperjantaista pääsiäismaanantaihin säätyyppi on tämänhetkistä epävakaisempi. Ilmavirtaus kääntyy etelän puolelle ja Suomen yli liikkuu useita pilvisyys- ja sadealueita. Etelässä ja maan keskivaiheilla sateiden olomuoto vaihtelee, pohjoisessa sateet tulevat yhä enimmäkseen lumena."
#87
Tässä vielä mun ja Jeren ottamia kuvia.

...ja tässä video Jeren laskusta: https://youtu.be/DFZWT5Jgppk
#88
Hieno päivä! Sori nyt että tästä tulee tämmönen ATOS-hehkutuspostaus, mutta se oli kyllä todella edukseen tänään. Lensin ekan lennon noissa samoissa pesukoneolosuhteissa, mutta se ei aiheuttanu edes pulssin nousemista. Mietin vaan, että nyt tuntuu siltä että flex wingillä vois olla kova tekeminen.

Toka lento oli illemmalla, ja nostot oli heikompia, mutta ton pieni vajoama yhdistettynä siihen että se ohjautuu hyvin myös minimivajoamalla teki lentämisestä mukavaa ja helppoa.

https://www.youtube.com/watch?v=7h1s-wEuWFU Tässä demo siitä miten ATOS liukuu pitkällä loppuosalla.
#89
Hyvä homma! Mahtuuko mun siipi jonkun auton katolle? Emäntä tarttee meidän biiliä huomenna :/
#90
PItäkäähän hauskaa Lahdessa! Sää näyttää ihan upeelta. Mä lepäilen vielä tänään, mutta oon huomenna mukana menossa, jos teillä on vielä voimia lähteä Nummelan suuntaan.